Aarhus deler naturen fotoudstilling

Er du svampesamler, kratlusker, tosset med at vandre eller sove i det fri? Så del dine naturbilleder og oplevelser med Aarhusianerne

Indlæser Begivenheder
8. dec. - 15. dec.

Del dine naturfotos i udstilling på Dokk1

Har du brugt efteråret på at høste Karl Johan og kantareller i de sydlige skove i Aarhus? Går du lange traveture under de orangefarvede trætoppe i Jeksendalen? Leder du efter interessante insekter i krat og buske i Forstbotanisk Have? Eller overnatter du i det fri i hængekøjeskoven ved Mariendal Strand? Så har du garanteret også nogle interessante, stemningsfulde eller sjove naturbilleder liggende!

Aarhusianerne deler deres bedste naturbilleder med hinanden i en fotoudstilling, der kan ses på Dokk1 d. 8.-15. december og igen til marts. Her kan du blive inspireret til din næste tur ud i det blå, og blive fascineret af den utrolige natur, der omgiver os – og du kan få dit bedste naturfoto med.

Brug hashtagget #aarhusdelernaturen, for at dele dine naturoplevelser med andre, og send dine bedste naturfotos til naturformidling@mtm.aarhus.dk, for at komme med på udstillingen.

Detaljer

Start:
8. dec.
Slut:
15. dec.
Kategori:
, ,

Arrangør

Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

Sted

DOKK1
Hack Kampmanns Plads 2
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map