Bær – naturens livgivende bonbons

Indlæser Begivenheder
23. februar 2017 @ 16:30 - 18:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Et foredrag om permakultur ved Mette Nordahl Grosen

Foreningen Bærbuske i Langenæsparken har valgt at gribe Smag på Aarhus stafetten ved at sætte fokus på permakultur, herunder hvordan bærbuske og træer år efter år giver glæde for mange.

Mette Nordahl Groesen er certificeret i permakultur og medlem af Permakultur Aarhus og Bærklubben i Langenæs. Hun vil fortælle om, hvad permakultur er samt komme med konkrete eksempler på, hvordan permakultur kan praktiseres.

Permakultur forsøger at komme med svar på, hvordan vi kan indrette vores samfund og vore dyrkningsmetoder, så de bliver mere modstandsdygtige. Mette er især interesseret i bær som en livsvigtig næringskilde. Med naturen som inspiration, reflekterer hun over, hvordan man kan gentænke anvendelsen af bærbærbuske i haven

Alle er velkomne til foredraget.

Foreningen ”Bærbuske i Langenæsparken” blev oprettet i oktober 2016 i tilknytning til tre bede med bærbuske ved en nyanlagt sti i bunden afLangenæsparken.

Permakultur Århus blev dannet i sommeren 2015, og er en del af netværket Permakultur Danmark.

NB: Det er ikke tilladt at   parkere på Pier 2, men det er muligt at parkere på betalingsparkeringspladsen under Navitas

 

Detaljer

Dato:
23. februar 2017
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Kategori:
,

Sted

Dome of Visions
Inge Lehmanns Gade 2
Pier 2, Aarhus Havn, 8000 Danmark
Hjemmeside:
www.domeofvisions.dk

Arrangør

Foreningen Bærbuske i Langenæsparken
E-mail: