Bakkelyst Naturfestival

Indlæser Begivenheder
19. oktober 2017 @ 11:00 - 16:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lav æblemost, urtesalt eller pizza

På Bakkelyst Naturfestival køber man en festivalbillet, og så kan man deltage i alle aktiviteter gennem hele dagen. I teltet har pilefletter Ursula Søholm en pileworkshop, hvor man kan flette en fin lille pilekurv af pil, der er dyrket på gården, og man kan også lave sin egen urtesalt med vilde urter og havsalt.

Udenfor og i samlingsteltet er det muligt at lave sin egen æblemost på et af de to mosterier, og man kan komme med på tur til den gamle frugtplantage, hvor der står gamle krogede sorter af frugttræer, der for længst er glemt, men som smager skønt – ikke mindst i æblemost. Vi indsamler nedfaldsæbler i plantagen til mosten.

Vi tænder også op i bålet, hvor man kan designe og bage sin egen bålpizza med et vildt tvist af spiselige vilde urter. Det er Vild Mad formidler og naturvejleder Anita Søholm, der står for det. Anita vil på bålkomfuret også lave smagsprøver på gammeldags æblesuppe af de gamle æblesorter.
Der vil også være åbent i gårdbutikken, hvor man kan købe kunsthåndværk og skønne retro og loppefund. Og der kan købes kaffe/the/saft/bålkakao inkl kage for 20 kr.
Praktisk: Man skal medbringe sin egen rengjorte flaske til most, og også gerne egne nedfaldsæbler. Husk varmt tøj efter vejret. Der er adgang til toilet.

Detaljer

Dato:
19. oktober 2017
Tidspunkt:
11:00 - 16:00
Kategori:
Hjemmeside:
http://www.bakkelyst.dk/

Sted

Bakkelyst
Tronkærvej 137
Skødstrup,8541Danmark
Hjemmeside:
http://www.bakkelyst.dk/

Arrangør

Anita Søholm, Naturildsjæl
Telefon:
24265174
E-mail:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/anitasoeholm/?rc=p