Bynatur og biodiversitet i baggården

Indlæser Begivenheder
30. maj. @ 10:00 - 12:30 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bynatur og biodiversitet i baggården

Danmarks Naturfredningsforening, Aarhus afd. og Beboerhuset v. Nøddelunden inviterer med på tur, hvor der bl.a. stilles skarpt på spørgsmålet ”Hvordan kan vi øge biodiversiteten i vores byhaver og baggårde?”

Kom med på en byvandring i Øgade-kvarteret i Aarhus, hvor naturplanlægger Jens Theisen fortæller om naturhaver og biodiversitet.

 Danmarks Naturfredningsforening, Aarhus afd. og Beboerhuset v. Nøddelunden, har taget initiativ til et arrangement, hvor medlemmer af DN og øvrige interesserede, inviteres til en fælles gård- og havevandring.

Temaet vil være: Hvordan kan vi på en enkel måde få et højere natur-indhold på de mange mindre grønne arealer i kvarteret? Hvordan får vi flere sommerfugle, vilde bier og fugle, altså en større biodiversitet? Også helt lokalt.

Turguide er landskabs og naturplanlægger Jens Thejsen, som har stor erfaring med naturhaver, biodiversitet i byen og er bl.a. forfatter til bogen: Den Vilde Have.

Turen er gratis men kræver tilmelding, det sker til Christina S. Jensen: c.saengbut.j@gmail.com. Turen foregår den 30. maj 2021 fra kl. 10.00 – 12.30, vi starter på Livøsmøgen 10, Aarhus 8000.

Foto: Sebastian Jonshøj

Detaljer

Dato:
30. maj.
Tidspunkt:
10:00 - 12:30
Pris:
Gratis
Kategori:
, ,
Hjemmeside:
https://www.dn.dk/arrangementer/21753-bynatur-og-biodiversitet-i-baggarden/

Arrangør

Danmarks Naturfredningsforening Aarhus
E-mail:
Hjemmeside:
https://aarhus.dn.dk/

Sted

Livøsmøgen 10
Aarhus, 8000 Danmark + Google Map