Del dit grønne fællesskab

Indlæser Begivenheder
16. jan. @ 17:00 - 19:00 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

10 repræsentanter fortæller om deres gode erfaringer i fælleshaver

Utrolig mange mennesker i Aarhus er med i frivillige fællesskaber, og de skal fejres hele 2018 i Europæisk Frivillighovedstads året under overskriften Del dit fællesskab.

Året åbnes med en opvarmningsuge fra den 15.- 21. januar. Her kan alle dele eller deltage i sjove og hyggelige aktiviteter. Ugen sluttes med fællesskabssuppe søndag den 21. januar i Ridehuset og officiel åbning på rådhuset søndag aften.

Vi holder i den anledning et netværksmøde med de grønne fællesskaber i Smag på Aarhus.

Her kan du møde 10 af kommunens havefællesskaber og høre om deres arbejde. Du kan også få at vide, hvordan man kommer med i et fællesskab.

Der er fem fællesskaber, der dyrker til fælles glæde og brug: Botanisk Haves Venner, Bærbuskeklubben i Langenæs, Kulbroens Venner, Permakulturbedet i Åby Park og Spis Hasle Bakker.

Der er fem fællesskaber, der dyrker i individuelle bede, men har et socialt fællesskab: Gallo Gartneriet, Ø-Haven, Greenshare, Fællesgartneriet og Marselis Lokalhaver.

Nogle fællesskaber har ledige pladser i foråret 2018, andre har venteliste.

Men i Smag på Aarhus vil vi meget gerne være med til at oprette flere fællesskaber, så denne aften kan også munde ud i, at nye grupper finder sammen og går i gang.

Man kan finde adresser og kontaktpersoner på alle havefællesskaberne på vores hjemmeside.

Detaljer

Dato:
16. jan.
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Kategori:

Sted

Dome of Visions
Inge Lehmanns Gade 2
Pier 2, Aarhus Havn,8000Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.domeofvisions.dk