Høstfest 2018

Høstfesten er det magiske øjeblik, hvor du kan smage resultatet af råvarernes lange rejse fra dyrkning til tilberedning.

Indlæser Begivenheder
18. august 2018 @ 17:30 - 22:00 Pris: 175kr
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Glæd dig til Høstfest 2018 i Aarhus. Det bliver en eventyrlig langbordsmiddag med en unik 3-retters måltidsoplevelser for 500 gæster midt i byen.

Siden tidernes morgen har høsten været en særlig tid på året. En tid hvor sæsonens hårde arbejde på marken belønnes med en overflod af velsmagende råvarer. Lige så længe har man fejret høsten i fællesskab ved høstmåltider og høstfest. Men traditionen for fælles fejring af høsten er forsvundet.

Økologisk Landsforening og Smag på Aarhus er gået sammen om Aarhus Høstfest, som er byens nye fælles høsttradition. Det er Aarhus, når den er bedst. Det er en festmiddag, hvor byen og landet slår sig sammen og fejrer frugten af landmandens hårde arbejde til en helt unik middag midt i byen.

Og i bedste sammenskudsånd bringer alle noget med til bordet.

De økologiske landmænd bringer økologiske råvarer ind til byen, kokke fra nogle af byens bedste restauranter leverer håndværk og kreativitet, når de kreerer måltidet.

En håndfuld af byens grønne og bæredygtige frivillige fællesskaber leverer værtsskab, oplevelse og sammenhold.

Og hver en gæst leverer fejring, nærvær, løssluppenhed og eget service.

Vi vil hylde høsten, vi vil samle land og by, vi vil hinanden.

Vi har netop frigivet Early-bird billetterne til 175 kr. Dem kan du få frem til 18. juni, hvorefter prisen ryger op på 250 kr . Køb dem her.

Vi glæder os til at overraske jer med en helt enestående lokation for Høstfesten, og vi håber, at vejrguderne er med os!

Mere information om Høstfesten vil blive delt løbende, i takt med at afgrøderne blive sået, køerne kommer på græs og alle aktører hårdt arbejder på at gøre klar til Høsten.

Økologisk Høstmarked
Til høstfesten kan du selvfølgelig møde landmændene ved langbordet, men du er efterfølgende også inviteret ud på landet til Økologisk Høstmarked den 1. og 2. september, hvor økologiske landmænd i hele landet åbner stalddørene og inviterer indenfor på gårdene. Find en gård i nærheden af dig på www.høstmarked.dk

Detaljer

Dato:
18. august 2018
Tidspunkt:
17:30 - 22:00
Pris:
175kr
Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/237168136838951/

Arrangører

Økologisk Landsforening
Smag på Aarhus