SPAS: En skovhave i centrum

Indlæser Begivenheder
31. marts 2016 @ 16:00 - 17:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten: En skovhave i centrum

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en ny række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtskabet. Permakultur Aarhus er værter for denne måneds arrangement.

Midt inde i Aarhus, på det gamle DSB land, gemmer der sig en lille usleben diamant: Den har vi valgt at kalde Oasen. Det har vi, for med den rette vilje og lidt gåpåmod tilsat begejstring, bliver det en sand oase – et grønt og naturrigt åndehul, omkranset af beton og mursten, osende trafik og kultur og handelscentre til alle sider.

Vores ambitioner og mål for Oasen vil vi meget gerne dele med jer alle, så derfor inviterer vi i Permakultur Aarhus til en eftermiddag med rundtur i skovhaven og fortælling og forklaring af de enkelte elementer: Hvordan arbejder vi med permakulturens principper? Hvorfor har vi valgt at placerer bedene her og søen der? Hvor skal hvilke buske/træer være? Hvad er companion planting? Vi besvarer både disse og jeres spørgsmål – for man skal endelig ikke holde sig tilbage med at spørge!

Arrangementet starter kl 16.00 på Oasen.
Vejvisning kan findes ved tryk på linket her

Der vil være kaffe og te efter rundturen og tid til spørgsmål, kommentarer, forslag mm.

Arrangementet er åbent for alle, så du behøver ikke være engageret i en byhave for at deltage.

Vi glæder os.

Om Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en ny række arrangementer, der er åbne for alle.

Rammen er enkel: Den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Værten fastsætter selv tidspunkt, mødested og emne.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?

Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten.

Detaljer

Dato:
31. marts 2016
Tidspunkt:
16:00 - 17:30

Sted

Oasen
Skovgaardsgade 3-5
Aarhus, 8000 Danmark
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/permakulturaarhus/

Arrangør

Permakultur Aarhus
Telefon:
30483835
E-mail: