Fang fisk fra Nordmolen

Indlæser Begivenheder
10. mar. @ 10:00 - 13:00 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fisketur med køkken i Ø-haven

Vi fanger og tilbereder torsk og andre fisk, der går på krogen. Der er også gode muligheder for at hive frisk fisk med hjem til aftensmaden, da der ved ydermolen kan fanges både torsk, fladfisk og havørred.

Dette arrangement sætter fokus på havets ressourcer. Aarhus er en kystby, og havet er et rent tag-selv-bord af mad og delikatesser, når bare man ved, hvordan man fanger og tilbereder havets friske råvarer.

Vi fisker langs molen på nordsiden af Aarhus Ø. Vi har lånt Ø-havens udendørs køkken og lærer at ordne friskfanget fisk og tilberede den med Smag på Aarhus’ bålkok.

Naturformidler og biolog Lars Brøndum fra Naturhistorisk Museum Aarhus giver fisketips og fortæller undervejs om de forskellige fisk. Turen er både for nybegynder og erfarne, der gerne vil fiske i fællesskab. Man skal selv medbringe fiskestang og voksne over 18 år skal have gyldigt fiskekort. Medbring også madding, spand og egne drikkevarer.

Vi mødes for enden af Bernhardt Jensens Boulevard ved Helga Pedersens gade. Der er flere parkeringshuse på Aarhus Ø og bus 23 kører derud.

Turen er gratis, og der er ingen tilmelding.

Detaljer

Dato:
10. mar.
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
Gratis
Kategori:
,

Sted

Nordhavnen
Helga Pedersens Gade
Aarhus,8000Danmark
+ Google Map