Inspirationstur om slåen

Indlæser Begivenheder
25. oktober 2018 @ 16:15 - 17:45
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

 Smag på Aarhus-stafetten, SPAS, handler om slåen i november.

Naturvejleder Sofie Kvist leder en dejlig travetur i efterårsløvet ved Moesgaard Museum gennem Danmarkslunden. Lær den stikkende busk med de blåsorte slåen at kende, og lad dig inspirere af smagsprøverne og få tips til tilberedning.

Du kan altid finde opskrifter på Smag på Aarhus’ hjemmeside. http://smagpaaaarhus.dk/opskrifter/

Mødestedet er busholdepladsen ved Moesgaard Museum. Derefter går turen gennem Danmarkslunden med flot udsigt. Sofie Kvist kender de forskellige urter på turen, og guider frem til et godt slåen-sted.

Alle kan plukke slåen med hjem, og måske finder vi også andre spiselige urter og bær på turen – medbring gerne en lille kurv eller pose at plukke i.

Mød op i fornuftigt tøj og fodtøj til en efterårstur i naturen.

SPAS – en grøn stafet
Mødet holdes som et SPAS-arrangement. SPAS er en forkortelse for Smag på Aarhus-stafetten, der er rammen om en række arrangementer, der finder sted den sidste torsdag i hver måned. Arrangementerne er åbne, og alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement.

Med Smag på Aarhus-stafetten får folk, der brænder for deres område, en platform til at dele deres grønne viden eller vise deres grønne projekter frem. Det kan handle om haver, æbler, tang, cider eller noget helt femte. Hold øje med www.smagpaaaarhus.dk for næste SPAS-arrangement.

Detaljer

Dato:
25. oktober 2018
Tidspunkt:
16:15 - 17:45

Sted

Danmarkslunden, Moesgård
Moesgård Alle,
Højbjerg, 8270 Danmark
+ Google Map