Julesnapsen 2019

Indlæser Begivenheder
15. november 2019 @ 19:00 - 22:00 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kåring af den bedste hjemmelavede julesnaps 2019

Snapselauget Aros inviterer til den første åbne konkurrence, hvor det gælder om at finde den bedste 2019 julesnaps i Aarhus.

For første gang har du her, sammen med andre snapseentusiaster, muligheden for at deltage i en uformel konkurrence, hvor du kan give dit bud på hvordan du synes en julesnaps skal smage. Der er ikke direkte sat nogle krav til indholdet og smagen i snapsen, men den må gerne indeholde alt det man ønsker sig til jul.

Fredag den 15. november finder vi, mellem de 10 bedste julesnapse, de tre bedste og endelig den der bliver Julesnapsen 2019. Selvfølgelig er der præmier til de tre vindere.

Fredag den 15. november kl. 19.00 afholdes vi en festlig finale i Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus, hvor de 3 bedste julesnapse findes og Julesnapsen 2019 kåres.
Efter selve finalen, vil alle de indleverede snapse, i deres originalflasker, blive stillet frem til skue og til smagning af de andre snapseinteresserede.

Vi håber, at rigtig mange snapseentusiaster har lyst til at deltage og glæder os til at se og smage mange gode påfund til Julesnapsen 2019.

Deltagelse
Alle er velkomne til at deltage i konkurrencen uanset om de er en garvet snapseentusiast eller en begynder der lige er startet på den spændende hobby.
Har du lyst til at være med så nedenfor eller besøg os på Facebook hvor vi hedder Snapselauget-Aros.

Snapselauget Aros
Er en forening hvis formål er at skabe samvær ved at dele interessen for forædling af brændevin ved hjælp af de i naturen forekommende smagsstoffer. Vi arbejder desuden med at formidle viden om kryddersnapse. I løbet af året tages initiativ til afholdelse af medlems- møder og aktiviteter, hvor der er mulighed for at udveksle erfaringer og inspirere hinanden, samt ikke mindst smage på kryddersnapse.

Kontakt: info@snapselauget-aros.dk

Forløbet på Julesnapsen 2019:

Har du lyst til at deltage, indleverer du dit bud på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus, onsdag den 6. november, torsdag den 7. november mellem 18.00 og 20.00, eller i ”Frøet” på Bispetorv i Aarhus fredag den 8. november mellem 14.30 og 18.00.
Ved indleveringen bliver din snaps registreret, derefter bliver den hældt over på en neutral klar flaske 0,2 L og forsynet med et nummer.

Vi registrerer alle deltagerne med navn, e-mail, telefonnummer og det nummer vi sætter på flasken.
Konkurrencen kommer til at foregå som blindsmagning.

Fredag den 15. november kl. 19.00 – 22.00 afholder vi den store finale, der er åben for alle, på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus, i den store sal.
Efter selve finalen, vil alle de indleverede snapse, i deres originalflasker, blive stillet frem til skue og til smagning af de andre snapseinteresserede. Efter smagningen kan du tage din julesnaps med hjem igen, hvis der er noget tilbage

Snapsen
Du vælger frit ingredienserne, men snapsen skal være deklareret med indhold, på et stykke papir sammen med dit navn, som skrevet ovenfor.

Lidt inspiration:
Enebær, Appelsin, Kanel, Kaffe eller måske noget helt andet.

Smagsdommer panelerne består af medlemmer fra Snapselauget Aros og folk udefra hvoraf vi håber at tælle folk med en professionel baggrund.

Vi håber, at rigtig mange snapseentusiaster har lyst til at deltage og glæder os til at se og smage mange gode påfund til Julesnapsen 2019.

Kontakt
Jan Kristiansen
e-mail: jan@snapsogurer.dk
tlf. 24815734

Detaljer

Dato:
15. november 2019
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Kategori:
, ,

Arrangør

Snapselauget Aros
Telefon:
24815735
E-mail:
Hjemmeside:
Facebook snapselauget aros

Sted

Huset Trøjborg
Kirkegårdsvej 53
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map