Lær at beskære æbletræer

Indlæser Begivenheder
24. september 2020 @ 16:30 - 17:30 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten: Lær at beskære æbletræer

Vær med, når den lille, offentlige æblelund på Vestereng i Skejby skal beskæres - og lær at gøre det selv.

Har du plantet æbletræer i din have i de seneste år? Eller er du en del af et fællesskab, der passer en æblelund? Så er det måske nu, du skal gribe chancen og lære at beskære æbletræer.

Anlægsgartner Arne Biering fra Dan Jord introducerer til nogle grundlæggende principper, der er vigtige, når man beskærer et æbletræ. Herefter får man i mindre gruppe mulighed for at prøve kræfter med det selv, naturligvis med kyndig vejledning og sparring fra Arne Biering.

Det bliver en inspirerende og lærerig eftermiddag, og den nyerhvervede viden kan du naturligvis bruge hjemme i egen have eller i en fælles æblelund i dit lokalområde.

Arne Biering har stor erfaring med beskæring af æbletræer og i mange år undervist i netop det emne på Jordbrugets Uddannelsescenter. Desuden er han forfatter til bogen ”Beskæring”.

Den lille æblelund ved cykelstien langs Vestereng blev plantet i 2016 i forbindelse med Aarhus Kommunes indsats Smag på Aarhus.

Arrangementet foregår torsdag d. 24. september kl. 16.30-17.30
Mød op ved den lille æblelund, der ligger ved cykelstien bag boligblokkene på Olof Palmes Allé 31-33.

Kommer du i bil, kan du parkere i området ved Olof Palmes Allé 33-35, men vær opmærksom på skiltene, da der også er en del privat parkering i området.

Tag gerne din egen grensaks med.

Arrangeret af Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

Smag på Aarhus-stafetten

Arrangementet er en del af Smag på Aarhus-stafetten, der er en ramme om en række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer.

Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?
Læs mere om Smag på Aarhus-stafetten

Detaljer

Dato:
24. september 2020
Tidspunkt:
16:30 - 17:30
Pris:
Gratis
Kategori:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/681213759181345/

Arrangør

Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

Sted

Æblelund v. Vestereng
Bag Olof Palmes Allé 31-33
Aarhus N, 8200 Danmark
+ Google Map