Lav marmelade med Det Kærlige Måltid

Indlæser Begivenheder
29. august 2019 @ 15:30 - 17:30 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten med Det Kærlige Måltid

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe stafetten og dermed værtskabet. Det Kærlige Måltid har grebet stafetten i august og invitererer alle til at komme og lave marmelade med dem.

Det vrimler med modne frugter i byens buske og krat. Sammen med frivillige fra Det Kærlige Måltid, kan du lave din egen lækre marmelade af bær og frugter, som vi har sanket i byen. Vi deler gerne vores sankesteder eller fortæller om, hvorfor det giver så meget mening at være frivillig i Det Kærlige Måltid.

Det Kærlige Måltid er mad, der gør en forskel. Vi laver mad til familier i Aarhus ramt af alvorlig sygdom fx kræft. Maden tilberedes af unge frivillige og leveres til familierne af voksne frivillige. Det Kærlige Måltid er en non-profit organisation.

Mød os i Den Grønne Ambassade ved Bispetorvet d. 29. august i tidsrummet 15.30-17.30.

Om Smag på Aarhus-stafetten

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

SPAS-arrangementerne afholdes den sidste torsdag i hver måned og er åbne for alle, ligesom alle er velkomne til at gribe værtskabet.

Måske vil du vise din byhave frem og fortælle om dit grønne fællesskab? Måske vil du dele din viden om tang, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt ottende?

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten

Detaljer

Dato:
29. august 2019
Tidspunkt:
15:30 - 17:30
Pris:
Gratis
Kategori:
, , , ,

Arrangør

Det Kærlige Måltid
E-mail:
Hjemmeside:
https://detkaerligemaaltid.dk/

Sted

Den Grønne Ambassade
Bispetorv
Aarhus, 8000 Danmark