Pandekager blandt rovdyr // Havreballe Skov

Indlæser Begivenheder
22. okt. @ 10:00 - 12:00 Pris: Gratis

Pandekager blandt rovdyr // Havreballe Skov

Oplev efteråret på egen krop: Det er tid til at samle nødder til vinteren, hvis du er en mus og tid til at spise godt med mus, hvis du er en ræv! Men hvem der træder ud af skyggerne kan være svært at skelne, når du lever blandt rovdyr. Det er spis eller bliv spist herude. Er du snu som en ræv eller vaks som en mus? Prøv det helt nye spil ‘Blandt Rovdyr’ - så forstår du måske hvorfor mus har en puls på cirka 600 hjerteslag i minuttet!

Efteråret er også tid til æbler, og her i Norden har vi masser af dem. Så når du har fået spænding nok, kan du komme over til bålet og bage din egen æblepandekage. Varm dig ved ilden, nyd duften af pandekager og hør æblestykkernes sagte syden.
Pandekager blandt rovdyr er både for børn og voksne, så tag dine venner, din moster og din nabo med. Vi mødes i et fedt naturområde, som I også kan gå ud og udforske mere på egen hånd.
Naturformidler Anders Fedder Kristensen sætter løbende gang i nye runder af spillet ’Blandt Rovdyr’, mens naturformidler Sofie Kvist sørger for, at der er gang i bålpandekager, hygge og natursnak ved bålet.
Hvor og hvornår:
Arrangementet løber af stablen over tre dage i tre forskellige naturområder.
  • Onsdag 20/10 kl. 10-12
    Eskelunden: Bålplads ved Gryden ud mod ringvejen. Der er cykelsti tæt forbi og p-plads på Eskelundvej ved indkørslen fra Åhavevej, hvorfra der er en lille gåtur til området.
  • Torsdag 21/10 kl. 10-12
    Lisbjerg Skov: Bålplads bag ved shelters og svævebanen på jernalderlegepladsen. Der er parkering på Elevvej, hvorfra man kan gå ind til området.
  • Fredag 22/10 kl. 10-12
    Havreballe Skov: Bålhytte tæt ved Kongevejen og i nærheden af Tivoli Friheden.

Arrangør

Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

Sted

Havreballe skov
Vi mødes ved bålhytten på Kongevejen
Aarhus, 8000
+ Google Map