Snapsetur ved Vosnæs Strand

Indlæser Begivenheder
26. maj 2018 @ 10:00 - 13:00 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tag med Smag på Aarhus på snapsetur ved Vosnæs Pynt nord for Aarhus. Det er en inspirationstur, hvor vi indsamler mange af de mest populære snapseplanter.

På Vosnæs Pynt er der i maj rig mulighed for at finde friske strandplanter til årets kryddersnapse f.eks. kvan, roser og strandmalurt.

Turen går forbi stranden, strandengene og det nærliggende skovbryn. Under turen får du gode råd og mulighed for at smage på kryddersnapse lavet på netop de urter vi finder i området.

Der bliver mulighed for at nyde sin kaffe og madpakke undervejs.

Jan Kristiansen er turleder. Han har 30 års erfaring med kryddersnaps og er både underviser, foredragsholder og tur-guide.

Vi mødes på P-pladsen ved stranden på Vosnæsvej. Du finder lettest stedet ved at køre gennem Løgten by, dreje til højre over jernbanen af Vosnæsvej og følge vejen ned til stranden. Efter et skarpt venstresving er P-pladsen umiddelbart på din højre hånd.

Snapseturen er den første af tre snapseture i 2018, som Smag på Aarhus sammen med Jan Kristiansen inviterer til. Omdrejningspunktet for turene er den spiselige natur, som skal findes, udforskes og smages.

De efterfølgende snapseture er:
Snapsetur ved Skjoldhøjkilen 30. juni kl. 10-13
Snapsetur ved Friluftsgården i Beder 25. august kl. 10-13

Turen er gratis, og der er ingen tilmelding.
Påklædning efter vejret og evt. kaffe og madpakke.

Urter på stranden

Detaljer

Dato:
26. maj 2018
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
Gratis

Sted

Vosnæs Strand
Vosnæsvej 24
Skødstrup,8541Danmark
+ Google Map