SPAS: Bryg vin af naturens frugter

Indlæser Begivenheder
25. maj 2017 @ 15:30 - 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smagsprøver og gode råd fra erfaren brygger

Lars David Lauridsen laver vin af mange forskellige ting, som natur og haver giver os. Det vil han gerne lære fra sig. Derfor har han grebet Smag på Aarhus-stafetten og deler ud af sin viden til et åbent arrangement i Dome of Visions torsdag den 25. maj.

Sidste år i oktober fortalte han på et meget velbesøgt SPAS arrangement om at lave cider og vin af æbler og efter årets frugter. Nu er det forårets muligheder for at lave en spændende og anderledes vin, han fortæller om.

Lars David Lauridsen fortæller om, hvordan han brygger vin og hans erfaringer med det. Han er blandt andet brygger for Den Gamle By. Han rådgiver også om, hvordan folk kommer i gang med at brygge, og hvad der skal til.

Han har forskellige smagsprøver med, og han viser nogle af de ingredienser, vinene er lavet på.

Grib stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Værten fastsætter selv tidspunkt, mødested og emne.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?

Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

Detaljer

Dato:
25. maj 2017
Tidspunkt:
15:30 - 17:00

Sted

Dome of Visions
Inge Lehmanns Gade 2
Pier 2, Aarhus Havn, 8000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.domeofvisions.dk