SPAS: Gallo Gartneriets have

Indlæser Begivenheder
28. april 2016 @ 16:00 - 18:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten: Gallo Gartneriets have

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en ny række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtskabet. Gallo Gartneriet er værter for denne måneds arrangement.

Når forårssolen begynder at titte frem, og det kribler i fingrene for at komme igang med alle de grønne sysler på altanen/i haven/i højbedet/i krukkerne/i fælleshaven, kan der hurtigt opstå og tvivl og spørgsmål: skal ærter forspires eller ej, og var der noget med, at frøene skulle ligge i blød før de puttes i jorden? Ved hvilken temperatur er det optimalt at så bønner, og hvilke grønne naboer trives de bedst sammen med? Hvor tæt kan man egentlig så i et højbed, og hvordan skal jorden bearbejdes? Hvordan kan man forlænge dyrknings-sæsonen, så der er afgrøder i bedet/altankassen hele året rundt? Hvad betyder det, når de økologiske principper siger, at det er jorden du skal dyrke, og ikke afgrøderne?

Alle disse spørgsmål og flere endnu, vil vi forsøge at kaste lys over når vi inviterer til en “Få en god start på dyrknings-sæsonen”-eftermiddag. Her kan alle være med, ingen spørgsmål er overflødige – det vigtigste er, at du pakker tasken med alle dine tvivl og spørgsmål, og en stor nysgerrighed på, hvordan du får givet din have/altankasse/højbed den aller bedste start på dyrknings-sæsonen.

Der vil være kaffe og the på kanden, og masser af tid til erfaringsudveksling, spørgsmål og rundvisning i haven.

Hvornår:
Torsdag d. 28. april kl. 16.00-18.00

Hvor:
Gallo Gartneriet, Rolighedsvej 6, 8240 Risskov

Kontakt ved spørgsmål: gallogartneriet@gmail.com eller tlf.: 26 16 51 98

Medbring:
Papir og pen, så du kan skrive forhåbentligt nyttige tips ned. Derudover kan du medbringe dine egne frø/småplanter mm., som du måske er i tvivl om, hvordan du håndterer.

Om Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en ny række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: Den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Værten fastsætter selv tidspunkt, mødested og emne.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?

Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten.

Detaljer

Dato:
28. april 2016
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1098339300187597/

Arrangører

Gallo Gartneriet
Smag på Aarhus

Sted

Gallo Gartneriet
Rolighedsvej 6
Risskov, 8240 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.gallogartneriet.dk/