SPAS i januar: smag på havet

Indlæser Begivenheder
31. januar 2019 @ 15:00 - 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på havet

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe stafetten og dermed værtskabet. Her i januar kan man smage på havet.

Naturformidler Sofie Kvist tager muslinger og tang med ind til Den Grønne Ambassade ved Bispetorvet og laver lækre supper, der smager af Aarhus Bugten.

Kig derfor forbi Den Grønne Ambassade torsdag d. 31. januar i tidsrummet kl. 15-17, hvor du kan høre mere om de friske råvarer, man selv kan høste i havet og smage to forskellige supper: en aarhusiansk udgave af den japanske misosuppe og en muslingesuppe med hvidvin.

Muslingesuppe

Smag på Aarhus-stafetten

Arrangementet er en del af Smag på Aarhus-stafetten, hvor vi sammen opdager nye steder i Aarhus og lader os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

SPAS-arrangementerne afholdes den sidste torsdag i hver måned og er åbne for alle, ligesom alle er velkomne til at gribe værtskabet.

Måske vil du vise din byhave frem og fortælle om dit grønne fællesskab? Måske vil du dele din viden om tang, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt ottende?

Læs mere om, hvordan du kan gribe stafetten

Detaljer

Dato:
31. januar 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Kategori:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/404049700330831/

Sted

Den Grønne Ambassade
Skt. Clements Torv 3 (Bispetorvet)
Aarhus, 8000 Danmark

Arrangør

Smag på Aarhus
E-mail: