Eddike, sennep og olie lavet på urter, bær og frugter

Indlæser Begivenheder
27. juni 2019 @ 17:00 - 19:00 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe stafetten og dermed værtskabet. Lone Hindø og Vagn Juhl-Larsen har grebet stafetten i juni og deler ud af deres viden og erfaringer med at lave sennep, eddike og forskellige olier med urter, bær og frugter. Fællesgartneriet Brabrand ved Aarslev Engsø danner en smuk ramme om arrangementet.

Lone Hindø og Vagn Juhl-Larsen har gennem mange år lavet deres egen sennep, eddike og olie med både krydderurter, vilde urter, frugter og bær. De har også skrevet bøger om emnet.

Til dette inspirerende arrangement vil de både fortælle, vise hvordan man gør og lave smagsprøver på brød (med og uden gluten samt lactosefrit).

Vagn Juhl-Larsen er biolog og Lone Hindø er præst og formand for sundhedsudvalget i Aarhus Byråd. Deres familie er en del af Fællesgartneriet Brabrand, hvor de dyrker jordlodder både i og udenfor drivhusene.

Arrangementet foregår torsdag d. 27. juni kl. 17.00- ca. 19.00
i Fællesgartneriet Brabrand, Skibbyvej 15, 8220 Brabrand

Bus nr. 11 kører lige til Årslev, stå af ved kirken og gå 200 m ad Skibbyvej.

Arrangementet er gratis!

Om Smag på Aarhus-stafetten

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

SPAS-arrangementerne afholdes den sidste torsdag i hver måned og er åbne for alle, ligesom alle er velkomne til at gribe værtskabet.

Måske vil du vise din byhave frem og fortælle om dit grønne fællesskab? Måske vil du dele din viden om tang, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt ottende?

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten

Detaljer

Dato:
27. juni 2019
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Kategori:
, , ,

Arrangør

Lone Hindø og Vagn Juhl-Larsen

Sted

Fællesgartneriet Brabrand
Skibbyvej 15
Aarhus, 8220
+ Google Map
Hjemmeside:
http://xn--fllesgartneriet-xlb.dk/