SPAS: Kompostering for alle

Indlæser Begivenheder
24. november 2016
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten i november

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtskabet. November-arrangementet handler om kompostering.

Kompostering for alle

Kom til en aften i kompostens tegn. Vi fortæller om de forskellige kompostformer. Hvor lidt plads kan man kompostere på? Hvad skal du bruge for at lave en god kompost? Praktiske erfaringer fra en Byhave. Fordele og ulemper ved de forskellige kompostformer. Regler for kompostering.

Det meste af foredraget er baseret på det praktiske og den praktiske erfaring.
Der er indlagt en pause på 15  min.

Tidspunkt: kl. 17 til kl. 19
Sted: Væksthusene, Peter Holmsvej, 8000 Aarhus C

Foredrag ved Leila Trapp og Maria Ehlert

Om Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: Den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Værten fastsætter selv tidspunkt, mødested og emne.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?

Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten

Detaljer

Dato:
24. november 2016