SPAS: Ø-Haven

Indlæser Begivenheder
30. juni 2016 @ 16:00 - 18:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten: Ø-Haven

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en ny række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtskabet. Ø-Haven er værter for denne måneds arrangement.

Ø-Haven inviterer på tur rundt i Danmarks største byhave, hvor mere end 1000 bybønder dyrker deres egne grøntsager på den yderste spids af Aarhus Havn.

Nyd tagterassen og den grønne oase midt mellem moderne byggeri og kraner – og hør hvordan et så stort havefællesskab er blevet til og fungerer i praksis.

Der er naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål og suge til sig af bybøndernes erfaringer.

Om Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: Den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Værten fastsætter selv tidspunkt, mødested og emne.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?

Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten.

Detaljer

Dato:
30. juni 2016
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1252404551454798/

Arrangører

Smag på Aarhus
Ø-Haven

Sted

Ø-Haven
Helga Pedersens Gade
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.ø-haven.dk