SPAS på Topkærgaard

Indlæser Begivenheder
30. marts 2017 @ 16:30 - 18:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtskabet. Her i marts er det Topkærgaard, der har grebet stafetten og inviterer os alle til at se og opleve deres sted.

Se, hør, mærk, smag , duft og fornem økologien og naturen, på kanten til foråret. Besøg Topkærgaard torsdag d. 30. marts kl. 16.30-18.30. Lad støvlerne betræde marken, lad ørene lytte til tanker om socialøkonomi og økologiske produktionshaver, se gårdbutikken, smag på ideen om 4 dobbelt bundlinje og meget mere på det bynære økologiske jordbrug ved Kasted.

Se flyer for Topkærgaard

Om Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: Den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Værten fastsætter selv tidspunkt, mødested og emne.
Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?

Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten

Detaljer

Dato:
30. marts 2017
Tidspunkt:
16:30 - 18:30
Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/193281941165973/

Arrangør

Topkærgaard
Hjemmeside:
www.topkaergaard.dk

Sted

Topkærgaard
Topkærvej 3
Aarhus N, 8200 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.topkaergaard.dk