SPAS i Pier2 Haven

Indlæser Begivenheder
27. juli 2017 @ 10:00 - 12:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pandekager på bål og åben have i PIER2 Haven

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtskabet. I juli har PIER2 Haven på Aarhus Havn grebet stafetten og inviterer til hygge, havesnak og pandekager over bål.

PIER2 Haven er en forening, der bygger på idéen om at dyrke nye fællesskaber og grøn bykultur til gavn og glæde for byens borgere. Foreningen blev dannet i 2017 af en gruppe entusiastiske borgere, der har skabt et midlertidigt havefællesskab på en byggegrund på Aarhus Havn. Havefællesskabet ligger skønt på Pier 2 med Dome of Visions som nabo.

Kig forbi PIER2 Haven, mød bybønderne og hør mere om havefællesskabet og deres erfaringer med at opstarte en byhave. Der bliver tændt et lille bål, så man kan bage en pandekage på bålpande.

Hvor: PIER2 Haven, Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C
Hvornår: torsdag d. 27. juli kl. 10-12.

Læs mere om PIER2 Haven

Om Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: Den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Værten fastsætter selv tidspunkt, mødested og emne.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?

Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten

Detaljer

Dato:
27. juli 2017
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/504951726509270/?fref=ts

Sted

Pier 2
Inge Lehmanns Gade
Aarhus, 8000 Danmark

Arrangør

PIER2 Haven
Hjemmeside:
http://pier2haven.dk/