SPAS: Vild med tomater

Indlæser Begivenheder
25. august 2016 @ 16:00 - 18:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten: Fællesgartneriet

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtskabet. Fællesgartneriet er værter for denne måneds arrangement.

Fællesgartneriet byder alle interesserede i byen på en dejlig eftermiddag med stort tomat-tema. Vi får først en rundvisning i drivhusene, hvor det netop nu bugner af tomater og chilier i alle farver og former. Herefter går vi i køkkenet og laver et par nemme opskrifter på konservering af tomater, således at vi kan lære let at bevare smagen af sommerens tomater til hele vinteren. Vi laver chutney, tørrede tomater og andet lækkert og smager herefter på det hele.

Om Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: Den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Værten fastsætter selv tidspunkt, mødested og emne.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, tang, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt niende?

Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten

Detaljer

Dato:
25. august 2016
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1600542373607273/

Sted

Fællesgartneriet
Skibbyvej 15
BrabrandBrabrand, 8220 Danmark
Hjemmeside:
www.fællesgartneriet.dk

Arrangør

Fællesgartneriet
Telefon:
28559062
E-mail: