Spiseligt tang

Indlæser Begivenheder
26. september 2019 @ 16:00 - 17:30 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smag på Aarhus-stafetten: spiseligt tang

Tang er let at samle langs kysterne, men hvilke dele kan man bruge, og hvordan høster man uden at skade tangen? Tang-entusiast og forfatter Karen Lise Krabbe fortæller om tang og giver gode fif til høsten.

Karen Lise Krabbe har taget forskellige typer af tang med, deler ud af sin store viden og er klar til at svare på spørgsmål. Karen Lise kommer ikke med et færdigt oplæg, men fortæller om det, som I er nysgerrige efter at høre om.

Arrangementet foregår i Den Grønne Ambassade ved Bispetorvet torsdag d. 26. september kl. 16-17.30

Karen Lise Krabbe har netop udgivet bogen Høst ved havet – Tang, skaldyr og strandurter sammen med Julie Anette Swane. I bogen deler Karen Lise Krabbe sin viden om, hvordan man kender de enkelte tangarter fra hinanden, hvor de vokser, hvordan og hvornår man høster, og hun giver tips til, hvordan de kan bruges i køkkenet. Det er noget af den viden, du kan suge til dig til dette arrangement.

Karen Lise Krabbe har også skrevet det lille hæfte SPIS TANG, som kan læses her på hjemmesiden.

Find opskrifter med tang her på hjemmesiden.

Smag på Aarhus-stafetten

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle. Rammen er enkel: den sidste torsdag i hver måned afholdes et arrangement. Alle er velkomne til at gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement.

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Måske vil I gerne vise jeres byhave frem? Måske vil du dele din viden om hyben, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt ottende?

Læs mere om Smag på Aarhus-stafetten

Detaljer

Dato:
26. september 2019
Tidspunkt:
16:00 - 17:30
Pris:
Gratis
Kategori:
, , ,

Sted

Den Grønne Ambassade
Skt. Clements Torv 3 (Bispetorvet)
Aarhus, 8000 Danmark

Arrangør

Smag på Aarhus
E-mail: