Svampedagen 2020

Indlæser Begivenheder
20. sep. @ 10:00 - 16:00 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Svampedagen 2020

Søndag d. 20/9 ved Blommehaven Camping i Marselisborgskoven: Kom med på svampetur og bliv klogere på skovbundens forunderlige verden når Svampeforeningen i Østjylland afholder deres årlige offentlige Svampedag. Hvis du er heldig finder du spisesvampe eller bliver udtrukket i lodtrækningen på selve dagen, hvor der er gode svampebøger på højkant. 

Fra klokken 10.00 vil dørene blive slået op for den store svampeudstilling. Erfarne, nybegyndere, børn og voksne er alle velkommen. Alle svampe der udstilles er friske og fundet i dagene op til. Det er en unik mulighed for at opleve mange svampe samlet på et sted. Medbring gerne egne svampe, som eksperterne kan se på.

Klokken 11.00 og 13.00 vil der udgå guidede svampeture fra Blommehaven Camping. Alle må deltage på turene, og man er mere end velkommen til at medbringe kurv, kniv og egen svampebog. Mangler man en bog, er der mulighed for vejledning og køb i foreningens bogsalg, som er opstillet i anledning af dagen. Der vil blive trukket lod iblandt deltagerne på turene. Vinderne får en flot svampebog med hjem, som kan bruges på efterårets jagt efter skovbundens guld.

Klokken 15.00 vil der være en fælles gennemgang af udvalgte svampe fra udstillingen, hvorefter dagens program slutter. Her vil der blive lagt vægt på de spiselige og de giftige svampe.

Hele arrangementet er gratis, og man må komme og gå som det passer ind i ens eget program.

Foto: Østjysk Lokalafdeling af Foreningen til Svampekundskabens Fremme

Detaljer

Dato:
20. sep.
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Kategori:
, , ,

Arrangør

Foreningen til Svampekundskabens Fremme, Østjysk Lokalafdeling
Telefon:
86363710
E-mail:

Sted

Blommehaven Camping
Ørneredevej 35
Højbjerg, 8270 Danmark
+ Google Map