TANGtastisk tirsdag

Indlæser Begivenheder
19. november 2019 @ 16:00 - 18:30 Pris: 35kr.
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TANGtastisk tirsdag

Tirsdag den 19. November bliver ikke helt lige som alle andre. Det er nemlig TANGTASTISK TIRSDAG! Kom og lær hvordan du laver TANGsæbe, TANGtapas og TANGspa.

Workshoppen slutter af med er vi sammen smager på lækkerierne, som vi har kreeret.

OBS grundet begrænset pladser på workshoppen, er det nødvendigt at du tilmelder her det koster 35 kr. Bliver du forhindret i at komme, så sælg din billet videre.

Har du lyst til at komme med ud og samle tang ind, til workshoppen? – Så kan du mødes med os ved Ballehage badebro kl. 14:00. Skriv en besked til Gro Selv, hvis du vil med på tangsanketuren. Ellers mødes vi i A-huset ved Institut for (X) kl. 16:00.

Hvem er vi?

Kysthaven er et formidlingsprojekt omkring lokal tang – havets grøntsager! Gennem events og workshops udforskes, hvordan tang kan bidrage til en grønnere og mere kystnær hverdag!

GRO SELV er et projektfællesskab af unge, for unge, der gennem workshops eksperimenterer med upcycling, oplevelser og mad med et minimalt CO2-aftryk.

Samskab Aarhus er et initiativ af Aarhus Kommune som hjælper med at udbrede samskabelse til virkelystne Aarhusianere.
-Har du en idé til et projekt i dit lokalområde, som også kan give værdi for andre? Samskab Aarhus, Aarhus Kommune hjælper dig med at gøre din idé til virkelighed.

Klimasekretariatet, også kaldet Go Green with Aarhus er stedet, hvor Aarhus Kommunes klimaindsats udfolder sig. Vi arbejder med at gøre Danmarks 2. største by til en grøn og fossilfri fremtid.

Detaljer

Dato:
19. november 2019
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Pris:
35kr.
Kategori:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/363982000968003/

Arrangører

GRO SELV
Kysthaven

Sted

A-huset v. Institut for (X), Godsbanen
Skovgårdsgade 3-5
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map