Vildt Hyggelig Fredag

Indlæser Begivenheder
13. apr. @ 15:00 - 19:00 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En eftermiddag med fokus på den spiselige natur

Kom til en hyggelig eftermiddag ved Den Grønne Ambassade, hvor du kan opleve, smage og høre mere om alt det spiselige, der gemmer sig i naturen rundt omkring os.

Det bliver en vildt hyggelig fredag med musik, bål, smagsprøver og mulighed for at suge til sig af viden om det spiselige skatkammer, naturen gemmer på.

Kig forbi og bliv hængende lige så længe du lyster.

Glæd dig blandt andet til at møde:

  • Stephanie Straube Alemanno, der tidligere har deltaget i TV3-programmet Masterchef og nu er kvinden bag madbloggen Snilde.dk. Stephanie laver lækre smagsprøver af naturens egne råvarer.
  • Danmarks Naturfredningsforening Aarhus Ung, der fortæller om ramsløg og har smagsprøver med på pesto og brød lavet med ramsløg.
  • Naturhistorisk Museum, der blandt andet har taget et bredt udvalgt med af nogle af de urter, der netop nu spirer frem i naturen. Du kan se, mærke, smage og få en god snak om hvor de kan findes i den aarhusianske natur.
  • Smag på Aarhus, der serverer smagsprøver på birkesaft og sørger for råvarer, så du selv kan stege en pandekage med friske urter over bål.

Kig forbi og få en god snak om naturen, smagsoplevelser, god sankeskik og fifs til at komme i gang med at finde og bruge naturens råvarer.

Vil du gerne være med til at skabe en vildt hyggelig fredag, så læs mere her

Detaljer

Dato:
13. apr.
Tidspunkt:
15:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1256231954520601/

Arrangør

Smag på Aarhus
E-mail:

Sted

Den Grønne Ambassade
Skt. Clements Torv 3 (Bispetorvet)
Aarhus,8000Danmark
+ Google Map