AFLYST // Vin på naturens bær og frugter

Indlæser Begivenheder
26. marts 2020 @ 16:30 - 18:00 Pris: Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arrangementet er aflyst

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe stafetten og dermed værtskabet. Lars David har grebet stafetten i marts og inviterer dig ind i Domen på Pier 2 for at fortælle om vin, der er lavet på naturens planter, bær og frugter.

Lars David Lauridsen producerer safte, vin og cider på frugter, bær og urter fra naturen. Det er en hobby, han har dyrket i mange år, og nu vil han gerne inspirere os andre.

Derfor deler han ud af sin viden til et åbent arrangement i samarbejde med Smag på Aarhus.

Lars David fortæller om, hvordan han laver både safte og gærede drikke, og hvor han høster råvarerne, og du får mulighed for at smage.

Birkesaft, æble, havtorn, hyldeblomst og -bær, ribs og ramløg er nogle af de smagsvarianter, der indgår i eftermiddagens program.

Arrangementet er gratis!

Om Smag på Aarhus-stafetten

Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

SPAS-arrangementerne afholdes den sidste torsdag i hver måned og er åbne for alle, ligesom alle er velkomne til at gribe værtskabet.

Måske vil du vise din byhave frem og fortælle om dit grønne fællesskab? Måske vil du dele din viden om tang, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt ottende?

Vil du være vært for et arrangement?
Læs mere her om, hvordan du kan gribe stafetten

Detaljer

Dato:
26. marts 2020
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Pris:
Gratis
Kategori:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/126640988763063/

Arrangør

Smag på Aarhus
E-mail:

Sted

Domen på Pier 2
Inge Lehmanns Gade
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map