Workshop: røgede strandurter

Indlæser Begivenheder
29. april 2017 @ 13:30 - 14:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop: røgede strandurter med Thomas Laursen

Vær med til at tilberede friske strandurter med Thomas Laursen, der er professionel sanker for restauranter som Noma og Geranium.

Thomas Laursen har fokus på smagsoplevelsen og det sanselige – og deler gennem workshoppen ud af sine gastronomiske fifs. Når strandurterne er tilberedt nydes de i fællesskab.

Røgede strandurter er en af opskrifterne fra Thomas Laursens nye bog Vild – Naturen ind i køkkenet, som kan købes på Vild Smag markedspladsen samme dag på Bispetorvet.

Workshoppen afholdes to gange på Vild Smag markedspladsen på Bispetorvet.

NB! Workshoppen er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så billetbestilling er nødvendigt. Gå til billetbestilling ved at klikke på tidspunktet for workshoppen:

Lørdag d. 29. april kl. 13.30-14.30
Lørdag d. 29. april kl. 15.00-16.00

Workshoppen er en del af Vild Smag Festival, der sætter vilde råvarer og vild mad på dagsordenen og inspirerer aarhusianere til at komme ud i naturen.

Læs mere om Vild Smag Festivalen og se programmet (opdateres løbende)

Foto: Hans Henrik Høegh

Detaljer

Dato:
29. april 2017
Tidspunkt:
13:30 - 14:30
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=3355cd4cf9

Arrangør

Smag på Aarhus
E-mail:

Sted

Bispetorvet
Bispetorvet
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map