Workshop: vilde bålpizzaer

Indlæser Begivenheder
29. april 2017 @ 11:45 - 12:45
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lær at lave bålpizzaer i Gourmensch Campen

Har du lyst til at lære at lave sjove pizzaer over bål, hvor vi bruger vilde urter som bliver sanket i Aarhus?

Tilmeld dig en af de fire workshops, hvor Jakob Nusbaum, outdoor kok og kommende kogebogsforfatter guider dig igennem en hyggelig workshop, hvor vi tilbereder de sprødeste og lækre pizzaer i en brændefyret dutch oven.

Vi skal blandt andet lave rødbedepizza med gedeost og vilde urter samt kartoffelpizza med blomster og urter.

Jakob Nusbaum, som er indehaver af Gourmensch, brænder for at formidle og inspirere hele Danmark til at komme mere ud i naturen og tilberede lækker mad over ild. Sammen.

Roen, duften af bålmad, nærværet og naturen. Det er her man kobler af, snakker sammen og skaber relationer. Det er sundt for sjælen.

Workshoppen afholdes fire gange på Vild Smag markedspladsen på Bispetorvet. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så billetbestilling er nødvendigt. Gå til billetbestilling ved at klikke på tidspunktet for workshoppen:

Lørdag d. 29. april kl. 10.15-11.15
Lørdag d. 29. april kl. 11.45-12.45
Lørdag d. 29. april kl. 13.15-14.15
Lørdag d. 29. april kl. 14.45-15.45

Workshoppene er en del af Vild Smag Festival, der sætter vilde råvarer og vild mad på dagsordenen og inspirerer aarhusianere til at komme ud i naturen.

Læs mere om Vild Smag Festivalen og se programmet (opdateres løbende)

Foto: Jan Kejser

Detaljer

Dato:
29. april 2017
Tidspunkt:
11:45 - 12:45
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=2a3f2f53c7

Arrangør

Smag på Aarhus
E-mail:

Sted

Bispetorvet
Bispetorvet
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map