Fællesgartneriet Brabrand

Fællesgartneriet Brabrand

Fællesgartneriet Brabrand ligger i det naturskønne område ved Årslev Engsø ca. 8 km. fra Aarhus C. På friland og i to store drivhuse dyrker 100 familier og enkeltpersoner alt fra morgenfruer til tomater og citroner. Grundet dyrkningen i drivhus, har vi mulighed for at dyrke hele året rundt og høste vores afgrøder flere gange årligt. Vi har et stærkt fællesskab og holder flere årlige arrangementer af både faglig og social karakter.

Fællesgartneriet råder over tre store drivhuse på i alt 2250 m2 samt en tilhørende mark på 5000 m2. De enkelte medlemmer bestemmer selv, hvad de vil dyrke og hvordan de indretter deres egne jordlodder. Vi dyrker økologisk og ved hjælp af elektronisk drypvanding, således at vi sparer på vandet og sikrer den bedst mulige vækst til vores afgrøder. I Fællesgartneriet er der alt i redskaber og maskiner til rådighed for medlemmerne samt en stor terrasse med køkken til fælles brug.

Organisering

Fællesgartneriet Brabrand blev etableret i 2014 og drives som en forening. Alle der lejer et jordstykke – ude eller i et af drivhusene – er automatisk medlem. Alle medlemmer hjælper med praktiske gøremål i løbet af året og er på den måde med til at få fællesskabet til at fungere.

Hvordan bliver man en del af Fællesgartneriet?

Jordlodder til den kommende sæson fordeles normalvis omkring nytår.
Prisen på et jordlod er 250 kr. for 50 m2 og 1000 kr. for et stykke drivhus på 20 m2.
Kontakt Fællesgartneriet direkte for at høre om ledige jordlodder.

Besøg Fællesgartneriet Brabrand

Alle er velkomne til at kigge forbi Fællesgartneriet og lade sig inspirere af fællesskabet.  Kontakt Fællesgartneriet, hvis du ønsker en rundvisning.  Bus nr. 11 kører lige til Årslev, stå af ved kirken og gå 200m. ad Skibbyvej.

Skibbyvej 15
8220 Brabrand

www.fællesgartneriet.dk
www.facebook.com/faellesgartnerietbrabrand

Find Fællesgartneriet Brabrand