Folkestedets forhave

Folkestedets forhave

Folkestedets forhave er blevet forvandlet til et hyggeligt, grønt og spiseligt miljø med bænke, frugttræer og spiselige plantekummer.

Folkestedet er et medborgerhus, der summer af liv døgnet rundt. På Folkestedet kan man låne lokaler til foreningsaktiviteter eller hygge sig i caféen, der drives af Aarhus Tech. Den nye forhave ud til Carl Blochs Gade er både for husets brugere og forbipasserende, der inviteres til at kigge indenfor – eller bare slå sig ned et øjeblik.

Folkestedets forhave - frugttræer & plantekumme

Organisering

Den daglige leder har taget initiativ til at omdanne den tidligere lidt triste ”forhave” til et levende og grønt miljø med bænke, frugttræer og spiselige plantekummer. Hele processen – fra planlægning til plantning – er sket i samarbejde med husets brugere. Som en del af Den Sociale Dag i juni 2015 var både brugere og andre borgere inviteret til at plante, bygge og male. Husets brugere har selv organiseret et vandehold, der står for at vande og vedligeholde plantekummerne.

Foto: Thorbjørn Wangen m.fl.

Besøg Folkestedets forhave

Alle er velkomne til slå sig ned og nyde den lille forhave. Du må plukke, bruge og smage, både fra plante-kasserne og frugttræerne. Men pluk med måde – og husk at gemme noget til den næste!

På den lille skåning bag Folkestedet, ned mod åen, er der plantet rabarber. Også her er alle velkomne til at plukke lidt og tage med hjem.

Carl Blochs Gade 28
8000 Aarhus C

www.folkestedet.dk
www.facebook.com/folkestedet

Find Folkestedets forhave