PIER2 Haven

PIER2 Haven

PIER2 Haven er en forening, der bygger på idéen om at dyrke nye fællesskaber og grøn bykultur til gavn og glæde for byens borgere.

Foreningen PIER2 Haven blev dannet i 2017 af en gruppe entusiastiske borgere. Fælleshaven består af ca. 45 havelodder bygget op af pallerammer. Desuden bliver der arbejdet på hyggelige fællesområder, der både er til glæde for foreningens medlemmer og andre, der færdes på Aarhus Havn. Havefællesskabet er midlertidigt, da det ligger på en byggegrund på Pier 2.

Organisering

Havefællesskabet er organiseret som en forening, der har en brugeraftale med Aarhus Kommune i forhold arealet. Foreningen har en bestyrelse og en række projektgrupper, der arbejder med både sociale og praktiske opgaver. Som udgangspunkt skal alle medlemmer være med i en af foreningens projektgrupper.

Alle borgere i Aarhus Kommune kan blive medlem af foreningen. Det er også muligt for institutioner, foreninger, virksomheder, familie eller venner at dele et havelod.

Hvordan bliver man en del af havefællesskabet?

Med et fuldt medlemskab kan du abonnere på et havelod, mens man med et støttemedlemsskab bakker op om foreningens eksistens og aktiviteter og samtidig har mulighed for at stå på venteliste til havelodderne.

Du kan finde mere info om betaling, projektgrupper og haveregler på foreningens egen hjemmeside.

Besøg PIER2 Haven

Havefællesskabet ligger skønt på Pier 2 med Dome of Visions som nabo. Området er åbent for alle, så gå en tur og nyd den grønne oase. Det der dyrkes i bedene er privat, så lad afgrøderne stå til dem, der bruger tid på havearbejdet. Dog er der skilte i enkelte fællesbede, hvor alle er inviteret til at plukke og smage. Så her kan du nyde smagen af et grønt fællesskab.

Inge Lehmanns Gade
8000 Aarhus C

www.pier2haven.dk
www.facebook.com/pier2haven

Find PIER2 Haven