Smagen af forår i Aarhus

#Naturens spisekammerSkrevet af Stine Kamstrup Knudsen

Hæfte med inspiration til brug af vilde råvarer

En håndfuld af byens restauranter har åbnet deres køkkener og giver os et indblik i, hvordan de arbejder med naturens egne råvarer. Hæftet er også fyldt med tips til hvor, hvordan og hvornår du kan høste de vilde råvarer, og hvordan du ellers kan anvende dem i køkkenet.

Restaurant Substans, ARoS Food Hall, Langhoff & Juul, Frederiksgade 42 og Restaurant Hærværk har bidraget til hæftet med opskrifter på retter fra deres menukort. Desuden giver destilleriet Njord Gin sit bud på en drink Mother Nature’s Fizz, lavet på en shrub af blandt andet døvnælde, skovmærke og skvalderkål.

Hæftet kom på gaden som optakt til Vild Smag Festival 2017, og restauranterne havde deres egne opskrifter på menuen samme forår som optakt til festivalen.

Du kan se hæftet digitalt her eller hente et trykt eksemplar i Den Grønne Ambassade ved Bispetorvet.

Hæftet er udgivet af Aarhus Kommune i regi af projektet Smag på Aarhus og i samarbejde med Byhøst.

Du kan også finde alle opskrifterne her på siden:

Se hæftet Smagen af forår i Aarhus i en elektronisk bladreudgave
Download printvenlig udgave i PDF-format