SPIS TANG

#Naturens spisekammerSkrevet af Stine Kamstrup Knudsen

Guide til bæredygtig høst af dansk spisetang

SPIS TANG er et hæfte fuld af inspiration og information om tangarters kendetegn og voksesteder. Desuden får du en række fifs til, hvordan du høster bæredygtigt og bruger tang i din madlavning.

I den nye publikation deler Karen Lise Krabbe ud af sin viden og gennemgår de gængse spiselige tangarter, man kan finde i Danmark: savtang, blæretang, sukkertang, carrageentang og søsalat.

SPIS TANG er skrevet af Karen Lise Krabbe og udgivet i samarbejde med Aarhus Kommune i regi af projektet Smag på Aarhus.

Læs hæftet HØST TANG.
Download printvenlig udgave af HØST TANG som PDF-fil.

En trykt udgave af hæftet kan hentes i Den Grønne Ambassade ved Bispetorvet.

Find flere opskrifter med tang.
Se også Karen Lise Krabbes blog www.supersanker.dk.