Tips og opskrifter fra nyt snapselaug

#Naturens spisekammerSkrevet af Lisbeth Jensen

I Aarhus Snapselaug er der både meget erfarne og helt nybegyndere i kunsten at sætte smag på en god snaps.

De erfarne deler gerne ud af deres viden, og den 20. marts på en workshop om at komme godt igang blev der også delt forskelligt skriftligt materiale.

Det kan du downloade her.

Carsten Juul har lavet en lang gennemgang af forskellige ingredienser man kan finde i naturen, haven eller supermarkedet. Han har noteret sig både høsttid og trækketid, samt gode tips. Dem deler han gerne.

Jan Kristiansen fra Snapsogurter har skrevet et opskriftshæfte med gode råd til begyndere. Det er udgivet af Smag på Aarhus og kan også ses i Den Grønne Ambassade.

Se og print Carsten Juuls oversigt over modnings- og trækketider for snaps.

Læs og print Jan Kristiansens snapseopskrifter her:

Tag med på de næste snapseture. Se mere her: