Vild wokret med løgkarse, pileurt og svampe

#OpskriftSkrevet af Stephanie Straube Alemanno
Antal personer: 4
Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 5 minutter – Samlet tid: 15 minutter

Ingredienser

1 pk. bøgehatte

2 bundter asparges eller dunhammer
1 stort bundt pileurtskud eller den øverste top
1 stort bundt løgkarseskud eller den øverste top
1 stort bundt vilde løg

Sauce

6 spsk østerssovs
3 spsk soya
2 spsk sukker
3 fed fint hakket hvidløg
1 spsk fint hakket ingefær
Sesamfrø

Fremgangsmåde

Sauce
  1. Steg Hvidløg og ingefær i smagsneutral olie i en wok eller pande
  2. Bland hvidløg og ingefær med soya, østersovs, sukker og sesamfrø. Gem saucen i en skål eller et glas indtil den skal bruges.

Wok

  1. Vask alle grøntsagerne grundigt og skær dem i mindre stykker.
  2. Steg nu alle grøntsagerne på en brandvarm pande eller wok, indtil de får lidt farve men stadig bibeholder deres sprødhed.
  3. Tilsæt saucen og tag wokken af varmen.
  4. Server wokretten med dampede ris, risnudler eller uden.

Denne lækre opskrift er lavet af Stephanie Straube Alemanno.
Du kan læse mere om spiselige vilde planter og finde flere opskrifter på hendes madblog snilde.dk.