Æble og gulerodsmuffins
Efteråret er æbletid, og har du ikke æbler i egen have, kan du gå på rov i parkerne tæt på hvor du bor.
20 store muffins
Ingredienser:
3 æg
5 dl. rørsukker
5 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. vanilesukker
1 tsk. kanel
200 g. smør – smeltet
1 ½ dl. mælk
4 æbler – gerne forskellige
3 gulerøder
Fremgangsmåde:
Skræl æbler og gulerødder og riv dem.
Rør sukker og æg sammen til en luftig masse. Si hvedemel, bagepulver, natron, vanilesukker og kanel ned i æggemassen, rør forsigtigt og tilsæt mælk og det smeltede smør lidt efter lidt.
Til sidst vendes de revne æbler og gulerødder i dejen og den fyldes i muffinsforme.
Bag 20 min ved 200 grader





Du kan finde mange gode æblesteder her.
Husk at du må plukke, hvad der svare til en lille pose, læs om regler og etik her.