Æggeroulade med hvidmelet gåsefod

#Vilde urterSkrevet af Anemette Olesen, kogebogsforfatter og underviser

Ingredienser:
8 æg
300 g kogt og hakket hvidmelet gåsefod
1 rød peberfrugt
2 små løg
½ dl soltørrede tomater
2 spsk. parmesan

Fremgangsmåde:
En aflang bageform beklædes med bagepapir, der lægges i bunden, og pensles med olie.

Pisk æggene i en skål. Bland de kogte og hakkede gåsefod, den grofthakkede peberfrugt, de skårne løg samt de hakkede soltørrede tomater i æggene.

Fordel massen i fadet og stil det i ovnen ved 200 grader.
Bag i ca. 15 min til den er færdig og tag den så ud af ovnen og drys med parmesan.

Tag indhold med papir ud af formen, og rul det til en roulade. Skær den i skiver og fordel på et fad.

Server med en klat cremefraiche irørt finthakkede urter og evt. lidt chili.