Aroniapandekager

#Frugter og bærSkrevet af Stine Stampe Johansen og Cecilie Lambertsen

Aronia, også kendt som surbær, giver udover en dekorativ lyserød farve også et friskt modspil til de søde bananpandekager. Bærret er også kendt som et 'superbær' på grund af sin antioxidative effekt, som beskytter vores krop og celler.

3 æg
3 bananer
150 g aronia
125 g havregryn
60 g danskvand (erstat evt. med vand eller mælk)
2 tsk. Vaniljepulver

Æg og bananer blendes til en ensartet konsistens med en stavblender. Havregryn og danskvand blandes i for at give bid til pandekagerne. Tilsæt eventuelt vaniljepulver hvis en sødere smag ønskes. Pandekagerne steges til ca. 8 små pandekager på panden og nydes for eksempel med en skøn marmelade.

Opskrift af Stine Stampe og Cecilie Lambertsen
Billede af Stine Stampe og Cecilie Lambertsen