Champignonpaté med brændenælde

#UkrudtSkrevet af Anemette Olesen

250 g champignoner
2 løg
3 skiver brød
2 spsk. havregryn
2 æg
2 tsk. frisk basilikum
1 dl hakket brændenælde
1 spsk. grahamsmel
½ dl fløde
20 g smør

Rens champignonerne. Skær dem i skiver. Drys dem let med salt før de svitses let i smørret.
De svitsede champignoner kommes i en skål og blandes med finthakket brændenælde, løg, havregryn, brødsmulder, mel, æg, fløde, og krydderi.
Farsen kommes i smurte forme og bages ved 175 °C i ca. 35 minutter.
Kan serveres som pålæg eller skiveskåren som hovedret.
Pyntes evt. med brøndkarse.

Opskriften er lavet af Anemette Olesen og ligeledes er foto af Anemette Olesen.

Se flere spændende opskrifter med naturens urter her.