Chiagrød med rabarber

#Grønt fra havenSkrevet af Mad-konsulent Mikkel Wejdemann

Grøden
2 dl minimælk
2 dl skyr (gerne den med kokos)
4 spsk. chiafrø
1 tsk. vaniljesukker

Rør alle ingredienserne godt sammen, og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer – og gerne natten over.

Bagte rabarber
200 g rabarber
2 spsk. Lys muscovadosukker
½ dl juice
1 spsk. Hakket mynte
1 tsk. Revet ingefær
25 g ristede mandler.

Fordel rabarberne i en lille bradepande og drys sukker over. Hæld vand ved og grill dem øverst i ovnen. Grill ca. 5 min.
Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af.

Hæld chiagrøden i 4 glas og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.