Kyllinge-wraps med ramsløg og blomster

#BlomsterSkrevet af Mai Lange

Skovvangskolens opskrift på vilde kyllinge-wraps

Mikkel Wejdemann, der er manden bag MadMikkel, var i foråret 2018 på besøg i kantinerne på en række skoler i Aarhus Kommune. Formålet var at inspirere både personale og børn til at gå på opdagelse i naturens eget spisekammer. Opskriften her er derfor udviklet af kantineleder Ulla Krænge på Skovvangskolen i samarbejde med Mikkel Wejdemann. Retten blev i foråret serveret i skolens kantine. Skolebesøgene er en del af Aarhus Kommunes projekt Smag på Aarhus.

Ingredienser:
Tortilla-pandekager
Forstegt kyllingebryst i tern
Salat
Agurk
Tomat
Ramsløgsblade
Ramsløgsblomser
Creme fraiche dressing

Fremgangsmåde:
Rens og snit grøntsagerne og ramsløgsbladene.
Fordel fyldet og dressingen i tortilla’en og rul den til en fin wrap.
Pynt med de fine ramsløgsblomster.