Snickerskugler med tang

#TangSkrevet af Ursula Meander Bjerggaard

Snickerskugler med tang

Det er simpelthen for lækkert med disse Snickerskugler. Man bliver lidt afhængig – så er du advaret.

Ingredienser:

12 stk.

100 g. saltede peanuts
150 g. udstenede dadler
1 spsk. tørret sukkertang
3 spsk. kondenseret mælk
3 spsk. crunchy peanutbutter
200 g mørk chokolade eller hvad man kan lide

Fremgangsmåde:

Læg den tørrede sukkertang i blød i vand i 10 minutter. Hæld vandet fra og blend sukkertang i en god blender sammen med peanuts, dadler og kondenseret mælk. Der skal stadig være lidt grove stykker tilbage. Blend peanutbutter sammen med, så massen bliver sammenhængende.

Tril 12 kugler af snickersmassen, og stil dem i ét lag i køleskabet.

Smelt chokoladen over vandbad og rul kuglerne heri. Lad kuglerne køle af på en rist med bagepapir, og giv dem evt. en tur mere i chokoladebadet.

Selvom det er svært at holde fingerene fra snickerskuglerne, så stil dem alle sammen på køl, indtil de skal spises. De er helt klart bedst lige fra køleskabet.

Der er masser af opskrifter på snickerskugler på nettet, men ved at tilsætte lidt sukkertang, så får man bare lige dét ekstra, der gør denne snack mere dyb og rund i smagen.