• Forside
  • Dyrk i Aarhus Kommune
    • Dyrk i Aarhus Kommune
    • Kom godt i gang
    • Inspiration & vejledning
    • Hvor kan jeg dyrke?
    • Hvad kan jeg dyrke?
    • Forurening i byen
  • Spiseligt i naturen
    • Spiseligt i naturen
    • Kom godt i gang
    • Hvad kan jeg høste?
    • Mad med vilde råvarer
    • Regler og etik
    • Forurening i bynaturen
  • Byhaver & byrum
  • Inspiration & nyheder
  • Opskrifter
  • Arrangementer
    • Se arrangementer
    • Smag på Aarhus-stafetten
    • Tilføj arrangement
    • Vejledning til arrangementer
  • Kort
  • Om Smag på Aarhus
    • Om Smag på Aarhus
    • Den Grønne Ambassade
    • Samarbejdspartnere
    • Medarbejdere
    • Kontakt

Smag på Aarhus

Menu

Opskrifter

  • Kategorier

  • Dato

  • Søg

Layout

Grid
Liste

Dessert – forår i skoven

#Vilde urter 7. apr. 2017

En flot forårsdessert fra ARoS Food Hall med gran, skovmærke, sødskærm, birkesaft og bøgeblade.

Læs mere

Carpaccio af krondyr med ramsløgsmayonnaise

#Vilde urter 7. apr. 2017

Et velsmagende bud fra Frederiksgade 42 på brugen af forårets ramsløg.

Læs mere

Malttærte med muslinger og strandurter

#Fisk og skaldyr 7. apr. 2017

Prøv denne opskrift på en lækker tærte fra Restaurant Substans.

Læs mere

Dessert med brændenældekage og is

#Ukrudt 7. apr. 2017

En overraskende dessert fra Langhoff & Juul med brændenælder i både kage og is.

Læs mere

Mother Nature’s Fizz

#Ukrudt 7. apr. 2017

Prøv Njord Gins forfriskende drink baseret på en shrub af blandt andet døvnælde, skovmærke og skvalderkål.

Læs mere

Strandkrabbebisque

#Fisk og skaldyr 7. apr. 2017

Restaurant Hærværks bud på en skøn suppe med krabber, som let kan fanges ved stranden.

Læs mere
Aarhus KommuneCenter for Byens AnvendelseKalkværksvej 108000 Aarhus CEmail smag@aarhus.dk