Sandwich med brændenældebrød og løgkarsepesto
Sandwich er en klassiker i picnickurven. Den er praktisk, mættende og fuld af variationsmuligheder.
Sandwich er en klassiker i picnickurven. Den er praktisk, mættende og fuld af variationsmuligheder.
En klassisk urtedip med et vildt tvist. Initiativtageren til permakulturbedet i Åby Park har lavet opskriften.
Prøv en spændende sirup til desserten. Initiativtageren til permakulturbedet i Åby Park har lavet opskriften.
Natursamarbejdet har lavet denne sommerlige opskrift på vilde pandekager, som laves over bål.
Det er sjovt og vildmarksagtigt at lave plankefisk.
Yes! En super lækker salat der mætter i lang tid og som bare er genial og smuk.
Hvis du marinerer dine nyhøstede svampe, så har du altid et nemt tilbehør, og holdbarheden er op til et år.
Denne nemme kartoffelsalat er smuk og nem at lave, og med den urt du allerbedst kan lide.
MadMikkels besøg på Sødalskolen bød på super lækre snegle.
Når der skal hygges - smag denne svampede og friske kage.
Jordbær er smukke og lækre og kan sagtens bruges til mere end det søde køkken. Smag salaten til jeres grillmad
Dejlige vegetariske deller med vilde urter fra stranden, haven eller skoven.
Nem og lækker salat med urter fra naturen
Dejlig sommerspise - laves evt. sammen med ostefrikadellerne.
Kom i julestemning med denne lækre the! Denne chai, er også lækker i foråret, hvor brændenælden er bedst.
Brændenælder har en lang sæson og er alsidige. Brug dem i efteråret i en fyldig pastaret.
Lækker salat med skvalderkål, mælkebøtteblade, ramsløg, syre og æbler.
Lun og sund ret som fylder godt i maven med bla. hyben.
Brød der kan laves over bål med urtetilbehør, hvor du kan bruge eks. persille og skvalderkål eller andet.
Lækre pandekager med fuglegræs og brændenælder.