Urtesalt
Urtesalt er sundere at bruge i madlavning end kogesalt. Beregn ca. 200 g salt til 100 g urter.
Urtesalt er sundere at bruge i madlavning end kogesalt. Beregn ca. 200 g salt til 100 g urter.
Flot og farverig salat til at dekorere bordet med en dejlig sommer aften.
Det gule ukrudt kan let bruges i en dejlig sommespise.
Brød med bid i og som smager himmelsk.
Klassisk hverdags-spise med græsplænens gule ukrudt
Denne kaffeerstatning stammer helt tilbage fra Napoleonskrigene 1807-14. Kaffen blev introduceret i DK i 1860.
Gul sennep til ostemaden eller pølserne på grillen.
Den sunde frokost af naturens ukrudt - eller måske en forret!
En rigtig mandesalat - mælkebøtteblade krydret med bacon, så bliver det ikke mere maskulint.
Smagfuld kender med et twist.
Brug den gule plage i græsplænen som et lækkert tilbehør.
Pandekager over bål er super hyggeligt, men de kan naturligvis også bages hjemme i eget køkken.
Denne suppe er inspireret af den klassiske grønlandske ret, hvor man almindeligvis bruger sælkød eller hvalkød
Langs Aarhus’ mange strande kan man fange krabber med en snor. De er rigtig gode at koge suppe på.