Tilføj arrangement

Du er meget velkommen til at oprette dit eget arrangement her på siden.

For at oprette et arrangement her på siden gælder det at:

  • Arrangementet skal handle om smagen af Aarhus, dvs. om at dyrke, høste, samle, sanke, plukke, tilberede, smage eller spise.
  • Der er offentlig adgang (hvis arrangementet kræver tilmelding, skal det fremgå, hvordan man tilmelder sig).
  • Arrangementet afholdes i Aarhus Kommune eller er en fælles tur/udflugt fra Aarhus eller en aarhusiansk forening.
  • Arrangementet ikke har et direkte kommercielt sigte (der må gerne være brugerbetaling til at dække udgifter i forbindelse med arrangementet).

Her er plads til arrangementer af meget forskellig karakter, som åben have-arrangementer, fisketure, plantedage, sylte- eller mostearrangementer, byg en plantekasse-dag, honningslyngning, svampeture, grønne netværksarrangementer, inspirationsaftener om permakultur og kompost, guidede naturture, sanketure, fællesspisning og meget meget mere.

Vi har lavet en lille vejledning til arrangementer med gode råd, spørgsmål og nyttige links til dig, der gerne vil afholde et arrangement.

Se alle arrangementer i kalenderen

Opret arrangement
Inden du opretter dit arrangement, skal du lave en beskrivende tekst om arrangementet. Når du har oprettet dit arrangement, kan du ikke ændre i teksten. Læs derfor det hele godt igennem og tjek de faktuelle oplysninger om tid og sted, inden du trykker “opret”. Når du opretter dit arrangement her, bliver det vist på denne hjemmeside for Smag på Aarhus, under naturture på www.aarhus.dk (hvis det er et arrangement i naturen) og på www.aarhusguiden.dk. Hvis du allerede har oprettet dit arrangement i Aarhus Guiden, så opret det alligevel her på siden og send en mail til smag@aarhus.dk, så sørger vi for, at det ikke bliver vist dobbelt i Aarhus Guiden.

Vær opmærksom på, at de oplysninger du indtaster, inkl. kontaktoplysninger, bliver offentligt tilgængelige på de nævnte hjemmesider. Er du ikke interesseret i, at dine kontaktoplysninger offentliggøres kan du undlade at udfylde de felter. I det tilfælde må du gerne sende os en mail på smag@aarhus.dk, så vi kan få fat i dig, hvis det skulle blive nødvendigt.

Har du brug for at få slettet et arrangement kan du skrive til smag@aarhus.dk.

Heldags-arrangement

Start
Kl.
Slut
Kl.